Olemme suomalaisen moottoriurheilun asialla!

Suomalaisella moottoriurheilulla on pitkät perinteet, mistä Autourheilu / ralli on yksi menestykkäämpiä lajia moottoriurheilussa. Lukuisat osakilpailuvoitot ja maailman mestaruudet on tuonut näkyvyyttä ja innostusta myös kansalliseen autourheiluun.

Suomen Autourheiluliiton hallitus ja kaikki uuden lajiliiton osakkaat ovat moottoriurheilun ystäviä. Toimintaan on lähdetty oman harrastamisen kautta ja halutaan että moottoriurheilu ja etenkin autourheilu on tulevaisuudessa vielä uusien innokkaiden kilpailijoiden ja kilpailunjärjestäjien tavoitettavissa tulevaisuudessa.

Olemme käytettävissänne, ottakaa rohkeasti yhteyttä. Suomen Autourheiluliitto on kilpailijoita ja tekijöitä varten ei päinvastoin.

Haluamme edistää kansallista autourheilua!

Autourheilu on monesti sanottu, että se on hankala aloittaa ja se on kallista. Me haluamme mataloittaa kynnystä autourheilun aloitukseen tuomalla esim. uuden nuorten luokan: 1000Cup on suunnattu 12-15 vuotiaalle aloittelijalle.

Suljetuissa rataolosuhteissa pääsee edullisella kalustolla tutustumaan ja aloittamaan autourheilun taivalta. Samalla merkkiluokan autolla voi perheen aikuisetkin ajaa omassa luokassaan, joten perheen yhteiseen laatuaikaan voi panostaa myös moottoriurheilun merkeissä.

Tämän lisäksi meillä on monia muita ralliautoilun luokkia missä erilaisilla kilpureilla pääsee vauhtia mittamaan kansallisella tasolla.

Tervetuloa tutustumaan uuteen lajiliittoon.

R-RalliCup kilpasarja
RalliCup kilpasarja